WordPress website laten maken

Maak indruk met een WordPress website op maat.

Home / WordPress website laten maken

Een WordPress website die net zo uniek is als jouw bedrijf.

Van gepersonaliseerd design tot maatwerkfuncties; wij zorgen ervoor dat jouw website zich onderscheidt in de digitale wereld. Laat ons jou helpen om een online aanwezigheid te bouwen die net zo authentiek en uniek is als jouw bedrijf zelf.

Van concept tot creatie: jouw WordPress site wacht op je.

Een website is meer dan slechts een online visitekaartje; het is het uithangbord van jouw organisatie en een essentieel onderdeel van je merkidentiteit. In de hedendaagse digitale wereld is een dynamische, duidelijke en goed functionerende website onmisbaar. Het opbouwen van een nieuwe website kan ontmoedigend lijken door de vele technische termen en aspecten. Echter, bij Inetproductions hebben wij ons gespecialiseerd in het overwinnen van deze obstakels en maken we het onze missie om jouw ideale online aanwezigheid te realiseren.

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte platform voor het bouwen van websites, dankzij de voortdurende inspanningen van duizenden ontwikkelaars die deze open-source software continu verbeteren. Een op maat gemaakte WordPress-website biedt talrijke voordelen:

Het is uitermate gebruiksvriendelijk dankzij het Content Management System (CMS), waarmee je zelf gemakkelijk wijzigingen kunt doorvoeren.

Het platform is snel en optimaliseert de gebruikerservaring. Met honderden beschikbare plugins, waaronder de populaire WooCommerce voor webshops, kan jouw website precies worden afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Maatwerk website

Bij het maken van een maatwerk WordPress-site stemmen we alles volledig af op jouw wensen. Wij benaderen elke WordPress-website als een uniek project. Door te kiezen voor maatwerk, ga je voor een website die niet alleen perfect aansluit bij jouw eisen en wensen, maar ook flexibel meegroeit met jouw bedrijf.

Jouw eigen huisstijl

Het doorvoeren van jouw unieke branding is cruciaal. Door te kiezen voor een maatwerk WordPress-website, kun je elk element van jouw branding integreren, van logo tot kleurenpalet en typografie. Dit zorgt niet alleen voor herkenbaarheid bij je doelgroep, maar versterkt ook het imago van je bedrijf.

Bouw visueel – met onze WordPress-builder!

Pas zelf je website aan en beheer de inhoud moeiteloos. Geen technische kennis vereist!

WordPress website laten maken? Bekijk hieronder een greep uit onze designs!

Elk ontwerp is uniek en op maat gemaakt, en weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en creativiteit. Laat je inspireren door wat wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren.

WordPress website laten maken prijs

Wij hanteren geen verborgen kosten en zorgen ervoor dat je vooraf een duidelijk beeld hebt van de projectkosten voordat we beginnen.

Op maat gemaakte wordpress website

€799/excl btw.

Uniek en persoonlijk ontwerp

Responsief design

SEO-optimalisatie

Gebruiksvriendelijke CMS ( WordPress )

Analytics en rapportage

Alles inbegrepen voor

€49/excl btw. maand

Webhosting + email inbegrepen

SSL-beveiligingscertificaat

Bijsturen, aanpassen en verder verbeteren

Prestaties van je website monitoren

Ondersteuning en onderhoud

Veel gestelde vragen over WordPress website laten maken

Laten we starten met het bouwen van je website!

Waarom zou ik kiezen voor een WordPress-website?
WordPress is een krachtig en flexibel platform dat wereldwijd wordt gebruikt. Het biedt een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS), waardoor je eenvoudig zelf inhoud kunt toevoegen en bewerken. Daarnaast zijn er talloze plugins beschikbaar om de functionaliteit van je website uit te breiden, zoals WooCommerce voor webshops.
Hoe lang duurt het om een WordPress-website te laten maken?
De tijd die nodig is om een WordPress-website te ontwikkelen hangt af van de complexiteit en specificaties van het project. Gemiddeld duurt het proces van concept tot lancering tussen de 4 en 8 weken. Tijdens de eerste consultatie kunnen we een meer gedetailleerde tijdlijn geven die is afgestemd op jouw specifieke project.
Kan ik zelf aanpassingen doen aan mijn WordPress-website?
Ja, absoluut! Een van de grootste voordelen van WordPress is het gebruiksvriendelijke CMS. Na een korte training kun je zelf eenvoudig inhoud toevoegen, bewerken en verwijderen, zonder dat je technische kennis nodig hebt.
Is een WordPress-website veilig?
Ja, WordPress is veilig zolang het regelmatig wordt bijgewerkt en onderhouden. Bij Inetproductions implementeren we de nieuwste beveiligingsmaatregelen en zorgen we voor regelmatige updates om je website te beschermen tegen bedreigingen.
Bieden jullie ondersteuning na de lancering van de website?
Ja, bij Inetproductions stopt onze service niet bij de lancering van je website. We bieden doorlopende ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je website altijd optimaal functioneert en up-to-date blijft.
Wat zijn WordPress-plugins en hoe kunnen ze mijn website verbeteren?
WordPress-plugins zijn uitbreidingen die extra functionaliteit aan je website toevoegen. Er zijn duizenden plugins beschikbaar die alles kunnen doen, van het verbeteren van SEO tot het toevoegen van e-commercefunctionaliteiten met WooCommerce. Plugins maken het mogelijk om je website precies te laten doen wat jij wilt.
Kan mijn bestaande website worden omgezet naar WordPress?
Ja, het is mogelijk om een bestaande website om te zetten naar WordPress. Ons team kan je huidige site migreren en tegelijkertijd verbeteren met de functionaliteiten en flexibiliteit van WordPress.
Wat is het verschil tussen een standaard WordPress-thema en een op maat gemaakt thema?
Een standaard WordPress-thema is een kant-en-klaar ontwerp dat je kunt aanpassen, terwijl een op maat gemaakt thema specifiek voor jouw website wordt ontworpen en ontwikkeld. Een op maat gemaakt thema biedt meer flexibiliteit en zorgt ervoor dat je website uniek is en volledig aansluit bij jouw merk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends, tips en updates in webdesign en online marketing? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig waardevolle updates en exclusieve aanbiedingen.