Social media marketing: van strategie tot succes.

Creëer buzz, bouw relaties, en boost je verkoop.

Home / Online marketing / Social media marketing

Laat sociale media voor jou werken.

Inetproductions is een web agency in Antwerpen, gespecialiseerd in online marketing voor merken met een visie. Wij creëren campagnes die impact maken. Van strategieontwikkeling tot concept en uitvoering, wij begeleiden je stap voor stap.

Strategische creativiteit op elk social media platform.

Social media vormt het perfecte podium om je merk te belichten en een duurzame band op te bouwen met je doelgroep. Cruciaal hierbij is het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit en het garanderen van constante zichtbaarheid.

Bij Inetproductions transformeren we jouw visie in creatieve concepten en vertalen deze naar boeiende content die aanzet tot actie. Of het nu gaat om het vergroten van bereik, interactie of conversie, ons team staat klaar om jouw doelstellingen te realiseren.

Een aantal partners die jou voor zijn gegaan!

Onze social media diensten

Bij Inetproductions ontwikkelen we een krachtige social media strategie die perfect aansluit bij de doelstellingen van jouw bedrijf. 

Social Media Strategieontwikkeling

Bij Inetproductions ontwikkelen we een krachtige social media strategie die perfect aansluit bij de doelstellingen van jouw bedrijf. We helpen met het vaststellen van heldere doelen, identificeren van de juiste doelgroep, en selecteren van de optimale platforms. Je ontvangt een compleet plan dat de basis vormt voor al je social media activiteiten.

Content Creatie en Beheer

Laat Inetproductions je social media content naar een hoger niveau tillen. Ons team creëert boeiende, doelgerichte content die echt resoneert met je doelgroep. Wij zorgen voor visueel aantrekkelijke posts, pakkende teksten en beheren jouw publicatiekalender. Regelmatige updates versterken je merk en houden je volgers geëngageerd.

Advertentiebeheer op Social Media

Beheer je advertentiecampagnes op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn met Inetproductions. Wij zorgen dat je advertenties maximale impact hebben, gericht op het bereiken en converteren van je doelgroep. Onze experts optimaliseren je budget voor de beste resultaten, zodat elke euro telt.

Monitoring en Analyse van Social Media

Monitor de prestaties van je social media kanalen met Inetproductions. Wij bieden gedetailleerde rapportages die inzicht geven in engagement, groei en ROI van je campagnes. Door onze diepgaande analyses kun je strategieën verfijnen en de effectiviteit van je social media inspanningen verhogen.

Onze social media experts

Lisa VDB

Online marketing

Rebekka T.

Grafisch werk

De Freelancer

Alles wat je nodig hebt!

Veel gestelde vragen over social media marketing

Op welke social media platforms focust Inetproductions zich?
Wij richten ons op de grootste en meest invloedrijke platforms, zoals Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, LinkedIn, en Pinterest, afhankelijk van waar jouw doelgroep het meest actief is. We passen onze strategieën aan op het specifieke platform om de beste resultaten te behalen.
Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie van mijn social media strategie?
De tijd om resultaten te zien kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de huidige staat van je social media kanalen, de industrie waarin je actief bent, en de specifieke doelen van de campagne. Over het algemeen zien onze klanten binnen een paar maanden significante verbeteringen.
Wat is het proces om een social media campagne te starten?
Het proces begint met een initieel overleg waarin we jouw bedrijfsdoelen, doelgroep en huidige social media activiteiten evalueren. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die jouw specifieke behoeften adresseert. Na goedkeuring beginnen we met de uitvoering, content creatie, en het beheer van de campagne.
Kan Inetproductions mij helpen mijn doelgroep beter te begrijpen?
Absoluut, wij voeren uitgebreide doelgroepanalyses uit om te verzekeren dat we precies begrijpen wie jouw klanten zijn en wat hen beweegt. Deze inzichten zijn cruciaal voor het creëren van gerichte en relevante content en advertenties.
Wat gebeurt er als een social media campagne niet de verwachte resultaten oplevert?
In het geval een campagne niet aan de verwachtingen voldoet, evalueren we de strategie en voeren wij grondige analyses uit om de oorzaak te bepalen. Op basis hiervan stellen we de strategie bij en implementeren we nieuwe tactieken om de campagne te verbeteren.
Hoe betrekt Inetproductions mijn inbreng en feedback in het beheer van social media campagnes?
Jouw inbreng is cruciaal voor ons. Wij zorgen voor regelmatige updates en overlegmomenten waarbij jouw feedback en suggesties centraal staan. Dit helpt ons om campagnes te sturen die volledig in lijn zijn met jouw visie en bedrijfsdoelen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends, tips en updates in webdesign en online marketing? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig waardevolle updates en exclusieve aanbiedingen.