fbpx

ONTKETEN UW DIGITALE POTENTIEEL

Webshop laten maken

Nieuwe webshop laten maken?

Om te slagen met een webshop in de huidige markt, is het essentieel om een solide webshop te hebben, met een goede structuur en eenvoudige navigatie. Dit zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk vinden wat ze zoeken. Een goede klantbeleving zou bovenaan de prioriteitenlijst moeten staan!

Webshop laten maken

Wij creëren op maak gemaakte webshops, afgestemd op uw wensen en doelen.

Gericht op conversie

Wij zorgen ervoor dat uw webshop bezoekers omzet in betalende klanten.

Onderhoud inbegrepen

Wij zorgen ervoor dat uw webshop altijd up-to-date en veilig blijft.

Onze aanpak omvat de volgende stappen:

We starten met het in kaart brengen van uw specifieke behoeften en doelstellingen. Dit helpt ons om een webshop te ontwikkelen die perfect aansluit bij uw bedrijf en doelgroep.
We creëren een aantrekkelijk en responsief ontwerp voor uw webshop, met oog voor detail en gebruiksgemak. Hierbij zorgen we ervoor dat de navigatie intuïtief is en dat klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.
Onze ontwikkelaars zorgen voor een solide technische basis, zodat uw webshop snel, veilig en betrouwbaar is. Wij maken gebruik van moderne e-commerceplatforms en technologieën die passen bij uw behoeften.

We stellen u in staat om uw producten en voorraad op een efficiënte en overzichtelijke manier te beheren. Daarnaast zorgen we voor integratie met populaire betalingssystemen en verzendmethoden, om het koopproces soepel te laten verlopen.

Om ervoor te zorgen dat uw webshop goed gevonden wordt door potentiële klanten, helpen we u met zoekmachineoptimalisatie (SEO), conversieoptimalisatie en andere online marketingstrategieën.

Na oplevering van uw webshop staan we klaar om u te ondersteunen met technische en inhoudelijke vragen. Daarnaast bieden we onderhoudspakketten aan om uw webshop up-to-date en veilig te houden.

Wat kost een nieuwe webshop?

Vanaf

€999

/eenmalig

Alles inbegrepen voor

€49

/maand

Alles inbegrepen van A tot Z

Onze prijzen zijn helder en inzichtelijk, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten. Wij hebben geen verborgen kosten en zorgen ervoor dat u vooraf een duidelijk beeld hebt van de projectkosten voordat we beginnen.

  • Hosting en email inbegrepen
  • Je website makkelijk zelf aanpassen
  • Onderhoud en support wordpress
  • SSL-beveiligingscertificaat
  • Dagelijks backups
  • Licentie builder

Onlangs opgeleverde webshops

Webshops die verkopen: wij maken het mogelijk

N

Ervaren en deskundig team

Ons team bestaat uit ervaren professionals met uitgebreide kennis op het gebied van e-commerce, webdesign, ontwikkeling en digitale marketing. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en effectieve webshops.
N

Veilige en betrouwbare betalingsverwerking

Wij integreren veilige en betrouwbare betalingsoplossingen om een soepel en veilig betalingsproces voor uw klanten te garanderen.
N

Op maat gemaakte webshops

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte e-commerce oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen.

N

Scherpe prijzen

Wij bieden concurrerende prijzen zonder in te boeten aan de kwaliteit van onze diensten. Onze prijzen zijn transparant en eerlijk, zonder verborgen kosten.

N

Gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde webshops

Onze webshops zijn ontworpen voor gebruiksgemak voor zowel u als uw klanten en zijn geoptimaliseerd voor snelheid, conversie en zoekmachines.
N

Complete digitale oplossingen

Naast webshop-ontwikkeling biedt I-NET Productions ook aanvullende diensten zoals SEO, online marketing en social media management om uw online aanwezigheid verder te versterken.

Een WooCommerce webshop laten bouwen betekent kiezen voor flexibiliteit, gebruiksgemak en groeipotentieel. Of je nu een startende ondernemer bent die je eerste stappen in de e-commerce wereld zet, of een gevestigde retailer die je aanwezigheid online wilt uitbreiden, een WooCommerce webshop is de ideale oplossing.

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd voor het maken van een webshop?
Afhankelijk van de complexiteit en specifieke eisen kan de bouw van een webshop enkele weken tot enkele maanden duren. We stellen altijd een realistische tijdlijn op en houden je gedurende het hele proces op de hoogte.
Welk platform gebruiken jullie voor het bouwen van webshops?
Wij gebruiken voornamelijk WooCommerce, een plugin van WordPress, vanwege de flexibiliteit, schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Maar we staan ook open voor andere platformen op basis van uw specifieke behoeften.
Kan ik zelf producten toevoegen en wijzigen in mijn webshop?
Ja, absoluut! We zorgen ervoor dat je een gebruiksvriendelijk beheersysteem hebt waar je zelf producten kunt toevoegen, bewerken en verwijderen.
Is mijn webshop mobielvriendelijk?
Ja, wij zorgen ervoor dat uw webshop volledig responsief is, wat betekent dat deze op alle apparaten goed functioneert, inclusief smartphones en tablets.
Bieden jullie ook onderhoud en updates aan voor de webshop?
Ja, wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan om ervoor te zorgen dat je webshop altijd up-to-date en veilig is.
Hoe zit het met de betalingsmogelijkheden in mijn webshop?
Wij kunnen verschillende betalingsgateways integreren zoals iDEAL, PayPal, Creditcard en meer. We zullen dit tijdens het ontwerpproces met je bespreken.
Kunnen jullie ook helpen met SEO en online marketing?
Ja, wij kunnen je helpen met het optimaliseren van je webshop voor zoekmachines en kunnen ook ondersteuning bieden bij andere aspecten van online marketing.
Hoe zit het met de veiligheid van mijn webshop?
Veiligheid is een topprioriteit voor ons. We implementeren verschillende beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je webshop veilig is voor zowel jou als je klanten.

Webshop maken: Van idee tot realiteit.

Laten we samen de eerste stap zetten. Maak een afspraak met ons, zodat we jouw wensen, behoeften en visie voor de webshop kunnen bespreken. Of je nu een start-up bent die een eerste webshop wil bouwen, of een gevestigd bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil verbeteren, we zijn hier om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan je online verkoopavontuur.