Webshop laten maken

Laat je producten schitteren online!

Home / Webshop laten maken

Een WordPress webshop laten maken

Van ontwerp tot lancering en verder, wij bieden complete oplossingen die je online verkoop naar een hoger niveau tillen. Ontdek hoe wij jouw e-commerce dromen kunnen waarmaken!

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Onze WordPress webshops zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten. Dankzij de intuïtieve interface kun je eenvoudig producten toevoegen, beheren en bijwerken zonder technische kennis. Zo hou je volledige controle over je online winkel.

SEO-geoptimaliseerd

Onze WordPress webshops zijn vanaf de basis geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit betekent dat jouw webshop beter vindbaar is in zoekresultaten, wat leidt tot meer verkeer en potentiële klanten. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop de zichtbaarheid krijgt die het verdient.

Volledig op maat gemaakt

Wij creëren een webshop die perfect aansluit bij jouw merk en specifieke behoeften. Van het ontwerp tot de functionaliteiten, alles wordt op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat jouw webshop uniek is en optimaal presteert.

Uitgebreide e-commerce functionaliteiten

Met onze op maat gemaakte WordPress webshops krijg je toegang tot uitgebreide e-commerce functionaliteiten zoals voorraadbeheer, verzendopties, kortingscodes en meer. Alles wat je nodig hebt om je online winkel efficiënt te runnen.

Naadloze integratie met betalingssystemen

Onze WordPress webshops ondersteunen naadloze integratie met diverse betalingssystemen zoals Bancontact, iDEAL, PayPal en creditcards. Dit maakt het voor jouw klanten gemakkelijk en veilig om online aankopen te doen.

Doorlopende ondersteuning en onderhoud

Bij Inetproductions stopt onze service niet bij de lancering van je webshop. Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat je webshop altijd up-to-date, veilig en optimaal functionerend blijft.

Een webshop starten? Wij staan klaar met advies!

Bij Inetproductions begrijpen we dat het opzetten van een eigen webshop een spannende stap is. Wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. We bieden professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat jouw webshop een succes wordt. Laat ons je helpen om jouw online winkel tot leven te brengen.

 

  • Marktonderzoek en concurrentieanalyse: Wij helpen je om de markt te begrijpen en je concurrenten te analyseren, zodat je een sterke strategie kunt ontwikkelen.
  • Logistiek en voorraadbeheer: Advies over het efficiënt beheren van je voorraad en het kiezen van de beste verzendopties voor je producten.
  • SEO en content strategie: Wij helpen je met zoekmachineoptimalisatie en het opstellen van een effectieve contentstrategie om je webshop beter vindbaar te maken.

Wij ontwikkelen jouw nieuwe webshop in 5 stappen

Met onze gestructureerde aanpak begeleiden we je stap voor stap, van de eerste planning tot de uiteindelijke lancering. Ons doel is om een webshop te creëren die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf. Ontdek hieronder hoe we jouw nieuwe webshop in vijf duidelijke stappen ontwikkelen.

E
Stap 1
Analyse en Planning
E
Stap 2
Ontwerp en Branding
E
Stap 3
Ontwikkeling en Integratie
E
Stap 4
Testen en Optimaliseren
E
Stap 5
Lancering en Ondersteuning
We starten met een grondige analyse van jouw bedrijf, doelgroep en concurrentie. Samen bepalen we de doelstellingen en functionaliteiten van je webshop. Deze fase omvat ook het opstellen van een gedetailleerd projectplan en tijdlijn, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.
In deze stap creëren onze designers een uniek en visueel aantrekkelijk ontwerp dat aansluit bij jouw merkidentiteit. We ontwikkelen wireframes en mockups om een duidelijk beeld te geven van de uiteindelijke webshop. Jouw feedback is essentieel om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect voldoet aan jouw wensen.
Met het goedgekeurde ontwerp gaan we aan de slag om je webshop te bouwen. We gebruiken de nieuwste technologieën en best practices om een veilige, snelle en gebruiksvriendelijke webshop te creëren. Dit omvat de integratie van betalingssystemen, verzendopties en andere essentiële functionaliteiten.
Voordat we je webshop live zetten, voeren we uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt. We testen op verschillende apparaten en browsers, controleren de laadtijden en optimaliseren voor zoekmachines (SEO). Eventuele bugs of problemen worden opgelost om een vlekkeloze lancering te garanderen.
De grote dag is aangebroken: we lanceren je webshop en zorgen voor een soepele livegang. Ons team begeleidt je tijdens het hele proces en blijft beschikbaar voor doorlopende ondersteuning en onderhoud. We bieden ook training aan zodat je zelf eenvoudig je webshop kunt beheren en updaten.

Een showcase van enkele webshops

Elk ontwerp is uniek en op maat gemaakt, en toont onze toewijding aan kwaliteit en creativiteit. Laat je inspireren door wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Hoeveel kost een webshop?

Onze prijzen zijn helder en inzichtelijk, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten. Wij hebben geen verborgen kosten en zorgen ervoor dat u vooraf een duidelijk beeld hebt van de projectkosten voordat we beginnen.

Op maat gemaakte webshop

€1250/excl btw.

Uniek en persoonlijk ontwerp

Responsief design

SEO-optimalisatie

Gebruiksvriendelijke CMS ( WordPress )

Analytics en rapportage

Alles inbegrepen voor

€59/excl btw. maand

Webhosting + email inbegrepen

SSL-beveiligingscertificaat

Bijsturen, aanpassen en verder verbeteren

Prestaties van je website monitoren

Ondersteuning en onderhoud

Veel gestelde vragen over webshop laten maken

Laten we starten met het bouwen van je webshop!

Hoe lang duurt het om een webshop te laten maken?
De tijd die nodig is om een webshop te ontwikkelen hangt af van de complexiteit van het project. Gemiddeld duurt het proces tussen de 4 en 12 weken, van de eerste consultatie tot de uiteindelijke lancering. Tijdens het eerste gesprek kunnen we een nauwkeurigere tijdlijn geven.
Kan ik zelf producten en inhoud toevoegen aan mijn webshop?
Ja, absoluut! We bouwen onze webshops met gebruiksvriendelijke Content Management Systemen (zoals WordPress met WooCommerce), waardoor je eenvoudig zelf producten kunt toevoegen, inhoud kunt bewerken en je webshop kunt bijwerken zonder technische kennis.
Ondersteunen jullie meerdere betalingssystemen?
Ja, onze webshops ondersteunen een breed scala aan betalingssystemen, waaronder Bancontact, iDEAL, PayPal, creditcards en andere populaire betalingsmogelijkheden. We zorgen voor een naadloze integratie zodat je klanten eenvoudig en veilig kunnen afrekenen.
Helpen jullie ook met SEO voor mijn webshop?
Ja, bij Inetproductions zorgen we ervoor dat je webshop vanaf het begin is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit omvat technische SEO, content optimalisatie en het implementeren van de juiste meta tags en beschrijvingen om je zichtbaarheid te verbeteren en meer verkeer aan te trekken.
Bieden jullie ondersteuning na de lancering van de webshop?
Ja, onze service eindigt niet bij de lancering. We bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat je webshop altijd optimaal presteert. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.
Kan mijn webshop meerdere talen en valuta’s ondersteunen?
Ja, we kunnen je webshop zo instellen dat deze meerdere talen en valuta’s ondersteunt, zodat je een breder internationaal publiek kunt bereiken en bedienen.
Wat voor soort marketingondersteuning bieden jullie?
We bieden uitgebreide marketingondersteuning, waaronder SEO, e-mailmarketing, sociale media marketing en betaalde advertenties. Ons doel is om je te helpen meer verkeer naar je webshop te trekken en je omzet te verhogen.
Kunnen jullie mijn bestaande webshop upgraden of herontwerpen?
Ja, we kunnen je bestaande webshop upgraden of volledig herontwerpen om deze te verbeteren en te optimaliseren voor betere prestaties en een betere gebruikerservaring. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends, tips en updates in webdesign en online marketing? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig waardevolle updates en exclusieve aanbiedingen.