Webshop laten maken

Ontketen uw digitale potentieel

Op zoek naar een winnende webshop voor uw bedrijf? Laat ons een op maat gemaakte en gebruiksvriendelijke webshop ontwerpen die uw online verkopen stimuleert! Wij bieden professionele oplossingen voor e-commerce succes. Begin vandaag nog met het veroveren van de online markt!

Conversie-optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat uw webshop bezoekers omzet in betalende klanten.

Webshop ontwerp en ontwikkeling

Wij creëren op maat gemaakte webshops, afgestemd op uw wensen en doelen.

Webshop onderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw webshop altijd up-to-date en veilig blijft.

Laat uw online omzet groeien met een professionele webshop

Bij I-NET Productions zorgen we ervoor dat uw webshop de beste online verkoopresultaten behaalt. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:
N

Maatwerk: We luisteren naar uw wensen en ontwikkelen een op maat gemaakte webshop die perfect aansluit bij uw bedrijf en merkidentiteit.

N

Gebruiksvriendelijkheid: Wij zorgen voor een intuïtieve navigatie, heldere structuur en snelle laadtijden, waardoor uw klanten moeiteloos door uw webshop navigeren en aankopen doen.

N

Mobielvriendelijk: Onze webshops zijn geoptimaliseerd voor alle apparaten, zodat uw klanten altijd en overal kunnen winkelen.

N

SEO-vriendelijk: Onze webshops zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor u beter vindbaar bent in Google en meer organisch verkeer genereert.

N

Schaalbaarheid: Onze webshops zijn ontworpen om met uw bedrijf mee te groeien, zodat u eenvoudig nieuwe producten, categorieën en functies kunt toevoegen.

Als u besluit om een webshop te laten maken bij I-NET Productions, kunt u het volgende verwachten:
N

Persoonlijke benadering: Wij nemen de tijd om uw bedrijf, doelen en wensen te begrijpen, zodat we een webshop kunnen ontwikkelen die naadloos aansluit bij uw visie.

N

Veilige betaalmethoden: Wij integreren betrouwbare en veilige betaaloplossingen, zodat uw klanten met vertrouwen aankopen kunnen doen.

N

Snelheid en prestaties: Snelle laadtijden en een naadloze werking die zorgen voor een prettige gebruikerservaring en bijdragen aan een hogere conversieratio.

N

Geïntegreerd voorraadbeheer: Een naadloos voorraadbeheersysteem waarmee u eenvoudig uw producten en voorraden kunt bijhouden en beheren.

N

Continue ondersteuning: Wij staan voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen, problemen of verbeteringen die zich voordoen tijdens en na de ontwikkeling van uw webshop.

Prijzen

Ontdek de kracht van onze conversiegerichte webshops

Vanaf €999

Kies voor I-NET Productions en profiteer van onze kennis en ervaring om uw webshop tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw e-commerce dromen werkelijkheid te laten worden!

€69/maand

N

Hosting & Email inbegrepen

N

Onderhoud & support

N

Dagelijks backups

N

POS ( Online kassa ) inbegrepen

F.A.Q.

Hoe lang duurt het om een webshop te laten maken?
De tijdsduur voor het maken van een webshop varieert afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. Een eenvoudige webshop kan binnen enkele weken gereed zijn, terwijl grotere en complexere projecten enkele maanden in beslag kunnen nemen.
Wat zijn de kosten voor het laten maken van een webshop?

De kosten voor het laten maken van een webshop hangen af van uw wensen en eisen, zoals het ontwerp, de functionaliteiten en eventuele extra diensten zoals onderhoud en SEO. Vraag een offerte aan voor een nauwkeurige prijsopgave.

Is mijn webshop geoptimaliseerd voor mobiele apparaten?
Wij zorgen ervoor dat uw webshop responsief is, wat betekent dat deze automatisch schaalt en goed werkt op alle apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones.
Hoe kan ik betalingen accepteren in mijn webshop?
Er zijn verschillende betalingsgateways en -methoden die u kunt integreren in uw webshop, zoals iDEAL, PayPal, creditcardbetalingen en Klarna. Wij helpen u bij het kiezen en implementeren van de juiste betaaloplossingen.
Bieden jullie ook ondersteuning en onderhoud aan na de oplevering van mijn webshop?
Ja, wij bieden na oplevering van de webshop ondersteuning en onderhoud aan. Dit kan variëren van technische hulp tot regelmatige updates en beveiligingsmaatregelen
Hoe kan ik de prestaties van mijn webshop meten en analyseren?
Door tools zoals Google Analytics te integreren, kunt u inzicht krijgen in het gedrag van uw bezoekers, de verkopen en de prestaties van uw webshop. Dit helpt u om data-gedreven beslissingen te nemen en uw webshop te optimaliseren.