fbpx

MAATWERK WEBSITES, VOOR ELK BUDGET

Website laten maken

Nieuwe website laten maken?

Wilt u een website laten maken voor uw bedrijf, organisatie of persoonlijk project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons team van ervaren webdesigners en ontwikkelaars staat klaar om u te helpen bij het creëren van een unieke en professionele website die perfect aansluit bij uw wensen en doelstellingen.

We brengen jouw visuele identiteit naar de voorgrond.

Webdesign is een vak en in veel opzichten het visuele gezicht van het bedrijf. Bij webdesign draait het niet enkel om de esthetiek zoals bij grafisch ontwerp. Het gaat er bij webdesign ook om hoe bijvoorbeeld een knop op je website eruitziet voordat je erop klikt, wanneer je eroverheen beweegt en na het klikken. Wij ontwerpen gebruiksvriendelijke oplossingen voor verschillende platformen en met onze expertise in visuele identiteit en branding begrijpen we precies hoe we jouw visuele identiteit digitaal kunnen accentueren.

Webdesign - Laat een sterke eerste indruk achter

Het ontwerp van uw website of webtoepassing is vaak het eerste dat mensen zien. Een sterke eerste indruk is niet te negeren! Daarom investeren we veel in het ontwerpproces, waarbij u als klant nauw betrokken bent.

Een website moet uw merk weerspiegelen, op alle apparaten goed functioneren en vooral; de boodschap overbrengen die u wilt overbrengen. Bij ons krijgt u een team dat u van concept tot volledig ontwikkelde website begeleidt. Wij bieden op maat gemaakt webdesign dat aan al deze eisen voldoet.

In kaart brengen en strategie

In ons webdesignproces nemen we geen impulsieve beslissingen – integendeel, we baseren ons op grondig onderzoek en strategische planning. Voor een succesvolle aanpak is het essentieel dat we helder hebben wat uw doelstellingen zijn, wie uw klanten zijn en hoe de concurrentie in uw branche zich verhoudt. Daarom starten we elk project met een kennismakingsgesprek en het zorgvuldig in kaart brengen van uw wensen.

Wat kost een nieuwe website?

Vanaf

€649

/eenmalig

Alles inbegrepen voor

€49

/maand

Alles inbegrepen van A tot Z

Onze prijzen zijn helder en inzichtelijk, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten. Wij hebben geen verborgen kosten en zorgen ervoor dat u vooraf een duidelijk beeld hebt van de projectkosten voordat we beginnen.

  • Hosting en email inbegrepen
  • Je website makkelijk zelf aanpassen
  • Onderhoud en support wordpress
  • SSL-beveiligingscertificaat
  • Dagelijks backups
  • Licentie builder

Onlangs opgeleverde websites

Betaalbare websites, onbetaalbare resultaten

N

Op maat gemaakte oplossingen

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte webdesignoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen.

N

Scherpe prijzen

Wij bieden concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze diensten. Onze prijzen zijn transparant en eerlijk, zonder verborgen kosten.

N

Responsief en geoptimaliseerd ontwerp

Onze websites zijn ontworpen om er geweldig uit te zien en soepel te werken op alle apparaten, van desktops tot smartphones, en zijn geoptimaliseerd voor snelheid en zoekmachines.

N

Onderhoud en ondersteuning

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van uw website, bieden wij ook onderhouds- en ondersteuningsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date en functioneel blijft.

N

Uitstekende klantenservice

Bij I-NET Productions staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We streven ernaar om altijd responsief, behulpzaam en toegankelijk te zijn tijdens het hele ontwikkelingsproces en daarna.

N

Complete digitale oplossingen

Naast webdesign en -ontwikkeling biedt I-NET Productions ook aanvullende diensten zoals SEO, online marketing en social media management om uw online aanwezigheid verder te versterken.

Maatwerk WordPress website laten maken

Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte WordPress website die echt resultaten oplevert, neem dan vandaag nog contact met ons op. We zijn enthousiast om met je samen te werken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?
Het tijdsbestek voor het ontwikkelen van een website hangt af van de complexiteit en omvang van de site. Een eenvoudige website kan binnen een paar weken klaar zijn, terwijl een complexere site enkele maanden in beslag kan nemen. We zullen een realistische tijdlijn geven na onze initiële consultatie.
Wat als ik na de oplevering aanpassingen wil maken?
Onze websites zijn gebouwd op een contentmanagementsysteem (CMS) zoals WordPress, waardoor je eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt bijwerken. Als er grotere aanpassingen nodig zijn, kunnen wij die uiteraard voor je uitvoeren.
Bieden jullie ook webhosting en onderhoud aan?
Ja, we bieden verschillende hosting- en onderhoudspakketten aan. We kunnen ook helpen met domeinregistratie en e-mail setup.
Heb ik inspraak in het ontwerpproces?
Absoluut! We werken nauw met je samen tijdens het ontwerpproces om ervoor te zorgen dat we jouw visie tot leven brengen. Jouw feedback en suggesties zijn van harte welkom gedurende het gehele proces.
Is mijn website mobielvriendelijk?
Ja, we zorgen ervoor dat je website er goed uitziet en functioneert op alle apparaten, inclusief mobiele telefoons en tablets.
Kan ik hulp krijgen bij SEO en online marketing?
Ja, wij bieden een reeks diensten aan om de online zichtbaarheid van jouw website te verbeteren. Dit omvat SEO, social media marketing, content creatie, en meer. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij bouwen websites die klanten bouwen.

Interesse in een op maat gemaakte website die jouw bedrijf perfect vertegenwoordigt? Wil je meer weten over hoe we dit voor je kunnen realiseren? Het maken van een afspraak is de eerste stap naar jouw droomwebsite. Tijdens deze afspraak nemen we de tijd om je bedrijf, je doelen en je visie voor de website te leren kennen. Met deze informatie kunnen we een site bouwen die echt bij je past. Wacht niet langer, neem contact met ons op en zet vandaag nog de eerste stap naar een website die je bedrijf zal transformeren.