Website laten maken?

Uw digitale groei begint hier!

Home / Website laten maken

Website laten bouwen met Inetproductions

Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte WordPress website die echt resultaten oplevert, neem dan vandaag nog contact met ons op. We zijn enthousiast om met je samen te werken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Beheer je website makkelijk zelf

Met ons gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) kun je eenvoudig zelf je website beheren en bijwerken, zonder technische kennis. Voeg nieuwe pagina’s toe, bewerk inhoud en houd je website up-to-date met slechts enkele klikken.

SEO vriendelijk ontwerp

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) om ervoor te zorgen dat je beter vindbaar bent in Google en andere zoekmachines. Wij implementeren de nieuwste SEO-technieken om je online zichtbaarheid te vergroten en meer verkeer naar je website te trekken.

Responsief design

Wij ontwerpen websites die er op elk apparaat geweldig uitzien, van desktops tot smartphones. Met ons responsieve design ben je verzekerd van een optimale gebruikerservaring, ongeacht het schermformaat of de resolutie.

Content van topkwaliteit

Kwalitatieve content is essentieel voor het succes van je website. Ons team van professionele copywriters zorgt voor heldere, boeiende en informatieve teksten die je doelgroep aanspreken en converteren. We creëren content die niet alleen informatief is, maar ook inspireert en engageert.

Jouw website, professioneel en op maat – met onze WordPress-builder!

Pas zelf je website aan en beheer de inhoud moeiteloos. Geen technische kennis vereist!

Wij ontwikkelen jouw nieuwe website in 5 stappen

Wij bieden gespecialiseerde WordPress-oplossingen die makkelijk te beheren zijn en volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines.

E
Stap 1
Analyseren
E
Stap 2
Ontwerpen / Designen
E
Stap 3
Bouwen van website
E
Stap 4
Extra feedback ronde
E
Stap 5
Lancering website
In deze eerste fase duiken we diep in jouw bedrijfsdoelen, doelgroep en concurrentie. We voeren een grondige analyse uit om te begrijpen wat jouw website nodig heeft om succesvol te zijn. Dit omvat het bespreken van jouw visie, het identificeren van de belangrijkste functies en het vaststellen van een duidelijke strategie. Deze gedetailleerde aanpak zorgt ervoor dat we een solide basis leggen voor het verdere ontwikkelproces.
Op basis van onze analyse beginnen we met het ontwerpen van een uniek en visueel aantrekkelijk ontwerp dat perfect aansluit bij jouw merkidentiteit en doelstellingen. Onze designexperts creëren wireframes en mockups die je een duidelijk beeld geven van het uiteindelijke resultaat. Gedurende deze fase krijg je de mogelijkheid om feedback te geven en eventuele wijzigingen aan te vragen, zodat we er zeker van zijn dat het ontwerp volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Na goedkeuring van het ontwerp beginnen we met de bouw van de website. We gebruiken de nieuwste technologieën en best practices om een snelle, veilige en betrouwbare website te ontwikkelen. Onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat alle functionaliteiten naar behoren werken en dat de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO).

Voordat we de website lanceren, nemen we de tijd voor een extra feedbackronde. In deze fase kun je de website uitgebreid testen en eventuele laatste aanpassingen doorgeven. Jouw input is van onschatbare waarde om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. We maken de nodige aanpassingen en optimalisaties om ervoor te zorgen dat de website perfect aansluit bij jouw eisen en verwachtingen.

In de laatste stap activeren we jouw website op het internet. We zorgen voor een vlekkeloze lancering en controleren of alles correct functioneert. Jouw website is nu live en klaar om bezoekers te ontvangen. Bovendien blijven we beschikbaar voor ondersteuning en onderhoud, zodat je website altijd in topconditie blijft.

Een showcase van onze mooiste websites

Elk ontwerp is uniek en op maat gemaakt, en toont onze toewijding aan kwaliteit en creativiteit. Laat je inspireren door wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Hoeveel kost een website?

Onze prijzen zijn helder en inzichtelijk, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten. Wij hebben geen verborgen kosten en zorgen ervoor dat u vooraf een duidelijk beeld hebt van de projectkosten voordat we beginnen.

Op maat gemaakte website

€799/excl btw.

Uniek en persoonlijk ontwerp

Responsief design

SEO-optimalisatie

Gebruiksvriendelijke CMS ( WordPress )

Analytics en rapportage

Alles inbegrepen voor

€49/excl btw. maand

Webhosting + email inbegrepen

SSL-beveiligingscertificaat

Bijsturen, aanpassen en verder verbeteren

Prestaties van je website monitoren

Ondersteuning en onderhoud

Veel gestelde vragen over website laten maken

Laten we starten met het bouwen van je website!

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

De tijd die nodig is om een website te ontwikkelen, hangt af van de complexiteit en de specificaties van het project. Gemiddeld duurt het proces van concept tot lancering tussen de 4 en 8 weken. Tijdens de eerste consultatie kunnen we een meer gedetailleerde tijdlijn geven die is afgestemd op jouw specifieke project.

Kan ik zelf inhoud toevoegen en wijzigingen aanbrengen?
Ja, absoluut! We bouwen onze websites met gebruiksvriendelijke Content Management Systemen (zoals WordPress), zodat je eenvoudig zelf inhoud kunt toevoegen, bewerken en verwijderen. We bieden ook training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het CMS volledig kunt benutten.
Zal mijn website goed werken op mobiele apparaten?
Ja, al onze websites zijn ontworpen met een responsief design, wat betekent dat ze er geweldig uitzien en goed functioneren op alle apparaten, inclusief desktops, tablets en smartphones. We testen de websites grondig om ervoor te zorgen dat de gebruikerservaring op elk apparaat optimaal is.
Wat is inbegrepen in jullie onderhoudsdiensten?
Onze onderhoudsdiensten omvatten regelmatige updates van het CMS en plugins, beveiligingscontroles, back-ups en technische ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat je website veilig, up-to-date en probleemloos blijft functioneren.
Helpen jullie ook met SEO voor mijn nieuwe website?
Ja, bij Inetproductions zorgen we ervoor dat je website vanaf het begin is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Dit omvat het optimaliseren van de laadsnelheid, het gebruik van juiste tags en meta-beschrijvingen, en het implementeren van een SEO-vriendelijke structuur. We bieden ook aanvullende SEO-diensten aan om je online zichtbaarheid verder te vergroten.
Bieden jullie ondersteuning na de lancering van de website?
Ja, onze relatie eindigt niet bij de lancering van je website. We bieden doorlopende ondersteuning en zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en updates door te voeren. Ons doel is om je te helpen slagen op lange termijn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends, tips en updates in webdesign en online marketing? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig waardevolle updates en exclusieve aanbiedingen.