MAATWERK WEBSITES, VOOR ELK BUDGET

Website laten maken

Wij geloven in het bieden van kwaliteit, maatwerk en een uitstekende klantenservice

Wilt u een website laten maken voor uw bedrijf, organisatie of persoonlijk project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons team van ervaren webdesigners en ontwikkelaars staat klaar om u te helpen bij het creëren van een unieke en professionele website die perfect aansluit bij uw wensen en doelstellingen.

Vergroot je online zichtbaarheid

Vergroot uw online zichtbaarheid en trek meer klanten aan! Onze expertise helpt u op te vallen in de digitale wereld. Laat uw bedrijf groeien en neem vandaag nog contact met ons op!

Maak een fantastische eerste indruk op jouw klanten

Maak een onvergetelijke eerste indruk op uw klanten! Wij helpen u met een stijlvol, gebruiksvriendelijk en effectief ontwerp.

Bied een superieure gebruikservaring

Bied een superieure gebruikservaring met onze hulp! Laat uw website indruk maken door snelheid, design en navigatie. Maak het verschil.

Onze aanpak omvat de volgende stappen:

Allereerst nemen we de tijd om uw wensen, doelen en doelgroep in kaart te brengen. Zo kunnen we een website ontwikkelen die precies aansluit bij uw behoeften en die van uw bezoekers.

Vervolgens ontwerpen we een op maat gemaakt en aantrekkelijk design dat de identiteit van uw merk of bedrijf weerspiegelt. Hierbij houden we rekening met zowel de esthetische als functionele aspecten van uw website, zoals gebruiksvriendelijkheid, navigatie en responsive design voor verschillende apparaten.
Onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat uw website technisch goed in elkaar zit en optimaal presteert. We gebruiken moderne technieken en houden rekening met zaken als laadsnelheid, SEO-optimalisatie en browsercompatibiliteit.
Goede, relevante content is essentieel voor uw online succes. We kunnen u helpen met het schrijven van pakkende teksten, het selecteren van passende afbeeldingen en, indien gewenst, het creëren van multimedia zoals video’s of podcasts.
Na de oplevering van uw website staan wij altijd klaar om u te ondersteunen bij het beheer en onderhoud ervan. Ook kunnen we u helpen met online marketing, zoals SEO, social media en e-mailcampagnes, om uw online aanwezigheid verder uit te breiden.

Website op maat

  • Uniek ontwerp: Een op maat gemaakt en visueel aantrekkelijk design dat uw merkidentiteit weerspiegelt en opvalt bij uw doelgroep.
  • Responsiviteit: Een website die naadloos werkt op alle apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones, voor een optimale gebruikerservaring.
  • SEO-vriendelijk: Een website geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat u beter vindbaar bent in Google en meer organisch verkeer genereert.

Eenmalig

€649.00

Alles inbegrepen

  • Hosting en email inbegrepen
  • Onderhoud en support wordpress
  • Dagelijks backups
  • Licentie builder

€49.00

Maand

Enkele voorbeelden

Betaalbare websites, onbetaalbare resultaten

N

Op maat gemaakte oplossingen

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte webdesignoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen.

N

Scherpe prijzen

Wij bieden concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze diensten. Onze prijzen zijn transparant en eerlijk, zonder verborgen kosten.

N

Responsief en geoptimaliseerd ontwerp

Onze websites zijn ontworpen om er geweldig uit te zien en soepel te werken op alle apparaten, van desktops tot smartphones, en zijn geoptimaliseerd voor snelheid en zoekmachines.

N

Onderhoud en ondersteuning

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van uw website, bieden wij ook onderhouds- en ondersteuningsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date en functioneel blijft.

N

Uitstekende klantenservice

Bij I-NET Productions staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We streven ernaar om altijd responsief, behulpzaam en toegankelijk te zijn tijdens het hele ontwikkelingsproces en daarna.

N

Complete digitale oplossingen

Naast webdesign en -ontwikkeling biedt I-NET Productions ook aanvullende diensten zoals SEO, online marketing en social media management om uw online aanwezigheid verder te versterken.

Maak een afspraak

Vraag nu je gratis demo aan

Neem contact op om een gedetailleerd overzicht te krijgen van wat we kunnen bieden op het gebied van webdesign, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken voor uw project.

{

"I-NET Productions heeft uitstekend werk verricht bij het creëren van onze nieuwe website. Ze waren geduldig, inventief en letten op de details. Onze klanten zijn net zo tevreden over het resultaat als wij. Absoluut een aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige website."

Niurka
Caredots.be

"Ik ben zeer tevreden met het design dat I-NET Productions voor mijn bedrijf heeft gecreëerd. Het ontwerp is eigentijds, gebruiksvriendelijk en oogt professioneel. De communicatie verliep uitstekend en ze hebben echt aandacht besteed aan mijn wensen. Een absolute aanrader!"

Marc
Zappa-Footwear.be

"Vanaf het begin tot het einde was samenwerken met dit designbureau een genot. Ze hebben onze ideeën omgevormd tot een prachtig, functioneel ontwerp en stonden altijd open voor aanpassingen op basis van onze feedback. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe website en bevelen hun diensten van harte aan!"

Linda
Beleeftantwerpen.be