+32(0)496174037 info@inetproductions.be

Website laten maken?

Webdesign

Kwalitatief en betaalbaar‎

Doordachte en moderne lay-outs

Door onze efficiënte manier van werken kunnen we websites van hoge kwaliteit aanbieden aan lagere prijzen. Laat je overtuigen door ons werk en neem een kijkje in ons portfolio.

Responsive webdesign

Wij zorgen ervoor dat uw website zich automatisch aanpast aan het apparaat van uw bezoeker, ongeacht of dit nu een desktop, tablet of smartphone is.

Betrouwbaar

Als betrouwbare en ondersteunende online partner zoekt inetproductions steeds naar een oplossing op maat voor jouw project.

Persoonlijk

Het draait ons niet enkel om het resultaat, maar ook om hoe wij je kunnen helpen met het succes van je online onderneming!

Webdesign in 3 stappen

l

Strategie & Concept

Om goed te presteren is het belangrijk dat je degelijk voorbereid bent. Daarom bedenken wij samen met jou een strategie om jouw bedrijf op een mooie en opvallende manier te presenteren op het internet.

Ontwikkeling

Ook in de opbouwfase van de website blijft communicatie centraal staan. Je kan tijdens de ontwikkeling live de website raadplegen, zodat je steeds input kan geven om samen tot een goed eindresultaat te komen.

Oplevering & Groei

Wij zorgen voor een volledig ontwerp, de publicatie op het net en ook het verdere onderhoud van uw website.

Bouw je pagina’s visueel

Zelf aanpassingen doen

Elke website wordt opgeleverd met onze Builder plug-in, een waanzinnig snelle en ongelooflijk intuïtieve front-end editor. Hiermee kan je je website zelf op een snelle en makkelijke manier aanpassen.

Doordachte en moderne lay-outs

Via het WordPress CMS-systeem kan je zelf nieuwe pagina’s aanmaken, foto’s beheren en blogberichten publiceren.

Bouw zelf prachtige pagina's met onze builder

Beheer zelf je website met onze fantastische webdesign-editor. Onze website bouwer lijkt op Photoshop of Sketch maar dan voor websites.

Laten we starten met het bouwen van je website!