Webdesign op maat

Wil je opvallen met een originele layout voor je website?

Kies voor I-NET Productions en neem een vliegende start met je nieuwe website! Onze ontwerpen zullen je ver van de rest onderscheiden en dit aan een betaalbare prijs.

 

Laten we starten met het bouwen van je website!

Neem vrijblijvend contact op. Wij adviseren u graag!

Waarom kiezen voor I-NET PRODUCTIONS?

Doordachte en moderne lay-outs

Door onze efficiënte manier van werken kunnen we websites van hoge kwaliteit aanbieden aan lagere prijzen. Laat je overtuigen door ons werk en neem een kijkje in ons portfolio.

Responsive webdesign

Wij zorgen ervoor dat uw website zich automatisch aanpast aan het apparaat van uw bezoeker, ongeacht of dit nu een desktop, tablet of smartphone is.

Betrouwbaar

Als betrouwbare en ondersteunende online partner zoekt inetproductions steeds naar een oplossing op maat voor jouw project.

w

Persoonlijk

Het draait ons niet enkel om het resultaat, maar ook om hoe wij je kunnen helpen met het succes van je online onderneming!

Laatste webdesign projecten

Webdesign in 3 stappen

Jouw bedrijf is voortdurend in beweging. Daarom is het belangrijk dat je website mee kan evolueren en altijd up-to-date blijft. Bij I-NET Productions voorzien wij een kleine training waarin je met je website leert werken en alles tot in de puntjes krijgt uitgelegd.

l

Strategie & Concept

Om goed te presteren is het belangrijk dat je degelijk voorbereid bent. Daarom bedenken wij samen met jou een strategie om jouw bedrijf op een mooie en opvallende manier te presenteren op het internet.

Ontwikkeling

Ook in de opbouwfase van de website blijft communicatie centraal staan. Je kan tijdens de ontwikkeling live de website raadplegen, zodat je steeds input kan geven om samen tot een goed eindresultaat te komen.

Oplevering & Groei

Wij zorgen voor een volledig ontwerp, de publicatie op het net en ook het verdere onderhoud van uw website.

Zelf aanpassingen doen

Via het WordPress CMS-systeem kan je zelf nieuwe pagina’s aanmaken, foto’s beheren en blogberichten publiceren.

Elke website wordt opgeleverd met de Divi Builder plug-in, een waanzinnig snelle en ongelooflijk intuïtieve front-end editor. Hiermee kan je je website zelf op een snelle en makkelijke manier aanpassen.

Wij voorzien een kleine training waarin je met je website leert werken en alles tot in de puntjes krijgt uitgelegd.

Content & Copywriting

Copywriter of foto’s nodig? Goede teksten en foto’s zijn onmisbaar binnen elke marketingstrategie. Wij hebben een getalenteerd team van contentschrijvers die weten hoe ze jouw bezoekers kunnen overtuigen. Verder optimaliseren wij ook teksten voor websites, webshops en producten.

Wat moet een website kosten?

Topservice is inbegrepen in de prijs

Support via Skype, Email, Telefoon

Klaar om te starten?