fbpx

WordPress woocommerce Antwerpen

WooCommerce website laten bouwen

Samen bouwen we aan uw e-commerce succes!

Volledig op maat gemaakte oplossingen voor elk budget. Wil je een door Woocommerce webshop laten maken in Antwerpen? Wij creëren Woocommerce webshops die bezoekers transformeren in klanten.

Flexibiliteit

WooCommerce is een extreem veelzijdig platform. Het maakt niet uit wat u wilt verkopen, van fysieke producten tot digitale downloads, abonnementen of zelfs afspraken, u kunt het allemaal beheren met WooCommerce.

Makkelijk schaalbaar

WooCommerce groeit met uw bedrijf mee. Als uw bedrijf groeit, kunt u eenvoudig meer producten toevoegen, meer betalingsgateways integreren en geavanceerdere functies inschakelen.

Naadloze integratie met WordPress

Aangezien WooCommerce een plugin is voor WordPress, kunt u profiteren van alle voordelen die WordPress biedt, zoals een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem, SEO-voordelen, en toegang tot een enorm aanbod aan plugins om de esthetiek en functionaliteit van uw website aan te passen.

Wat kost een nieuwe woocommerce website?

Vanaf

€999

/eenmalig

Alles inbegrepen voor

€49

/maand

Alles inbegrepen van A tot Z

Onze prijzen zijn helder en inzichtelijk, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten. Wij hebben geen verborgen kosten en zorgen ervoor dat u vooraf een duidelijk beeld hebt van de projectkosten voordat we beginnen.

  • Hosting en email inbegrepen
  • Je website makkelijk zelf aanpassen
  • Onderhoud en support wordpress
  • SSL-beveiligingscertificaat
  • Dagelijks backups
  • Licentie builder

Waarom kiezen voor Woocommerce?

Het kiezen van WooCommerce voor uw online winkel biedt een aantal unieke voordelen die andere platformen misschien niet bieden:
WooCommerce is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het platform is eenvoudig te installeren, in te stellen en te beheren, zelfs voor beginners.

WooCommerce kan gemakkelijk groeien met uw bedrijf. Het is in staat om alles aan te kunnen, van een kleine winkel met een paar producten tot een grote, meerkanaals retailer.

WooCommerce werkt naadloos samen met WordPress, een van de meest SEO-vriendelijke platforms die er zijn. Dit betekent dat u kunt profiteren van robuuste SEO-mogelijkheden om de zichtbaarheid van uw winkel in zoekmachines te verbeteren.
Website Zappa-footwear op telefoon

Het belangrijkste is dat WooCommerce wordt gekenmerkt door zijn gebruiksgemak. Hoewel het een krachtige tool is, is het ook toegankelijk voor beginners dankzij zijn intuïtieve interface en eenvoudige integratie met WordPress.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik voor WooCommerce kiezen?

WooCommerce is flexibel, aanpasbaar en eenvoudig in gebruik. Het integreert naadloos met WordPress, ondersteunt talloze thema’s en plugins, en is geschikt voor zowel kleine als grote online winkels.

Kan ik zelf producten toevoegen en wijzigen op een WooCommerce-website?
Ja, WooCommerce maakt het eenvoudig om zelf producten toe te voegen, te bewerken en te verwijderen. Je kunt productbeschrijvingen, prijzen, foto’s en meer beheren via het gebruiksvriendelijke dashboard.
Is WooCommerce veilig voor mijn online winkel?
Ja, WooCommerce wordt regelmatig bijgewerkt en bevat sterke beveiligingsmaatregelen. Echter, zoals bij elke website, is het belangrijk om altijd de nieuwste versies van WordPress en WooCommerce te installeren, sterke wachtwoorden te gebruiken en eventueel extra beveiligingsplugins te installeren.
Hoe lang duurt het om een WooCommerce-website te bouwen?

Hoe lang duurt het om een WooCommerce-website te bouwen?
De tijdsduur voor het bouwen van een WooCommerce-website kan variëren afhankelijk van de complexiteit van de site. Een basis webshop kan binnen enkele dagen klaar zijn, terwijl een grotere of meer complexe winkel enkele weken kan vergen.

Jouw online winkel, Naadloos en Krachtig

De digitale markt groeit razendsnel, en met WooCommerce ben je klaar om deze groei te omarmen. Als één van de populairste e-commerce oplossingen, biedt WooCommerce je alles wat je nodig hebt om je producten online te verkopen, te beheren en te verzenden.

Bij I-NET Productions hebben we een team van specialisten die gepassioneerd zijn over het ontwerpen en ontwikkelen van WooCommerce websites die niet alleen goed uitzien, maar ook naadloos functioneren.