Website pakketten

Ideaal voor een professionele website

Hosting en email inbegrepen

Een website op maat

j

Je website makkelijk zelf aanpassen

24/7 support

Proffesionele website op maat

Website pakket 1
Wij begrijpen dat uw online aanwezigheid van groot belang is voor uw bedrijf. Daarom zorgen wij ervoor dat uw website er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed functioneert. Ons team van experts is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige websites die aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Eenmalig €649

N

5 ontworpen pagina's

N

Layout op maat

N

Je website makkelijk zelf aanpassen

N

Contactformulier

N

Geavanceerde SEO

N

Statistieken

Alles wat je nodig hebt voor succes

Website pakket 2

Of u nu een kleine onderneming bent of een groot bedrijf, een op maat gemaakte website kan uw online aanwezigheid versterken en uw merk laten opvallen tussen de concurrentie. Door te kiezen voor een uniek ontwerp dat past bij uw merkidentiteit, kunt u een website creëren die uw boodschap effectief overbrengt en uw doelgroep aanspreekt.

Eenmalig €999

N

10 ontworpen pagina's

N

Layout op maat

N

Je website makkelijk zelf aanpassen

N

Contactformulier

N

Geavanceerde SEO

N

Statistieken

Onderhoud en updates

Naast website-ontwerp bieden wij ook website-onderhoud. Zo zorgen wij ervoor dat uw website altijd up-to-date blijft en optimaal blijft functioneren. U hoeft zich geen zorgen te maken over technische problemen of updates. Wij regelen alles voor u, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf.

€49/maand

N

Gratis domein voor één jaar

N

50 GB opslagruimte

N

Ongelimiteerd bandbreedte

N

Licentie plugin website bouwer

N

5 e-mail adressen

N

Statistieken

N

24/7 support

Professionele webwinkel op maat

Webshop pakket
Bij het realiseren van een op maat gemaakte professionele webwinkel is het van cruciaal belang om een geoptimaliseerde online aanwezigheid te waarborgen en een platform aan te bieden dat zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is voor uw klanten. Door onze deskundigheid toe te passen, zetten wij ons in om u een uitzonderlijke winkelervaring te bieden die is afgestemd op uw bedrijf, waardoor groei en het aantrekken van nieuwe klanten mogelijk wordt.

Eenmalig €1250

N

Webwinkel op maat

N

Layout op maat

N

Je webshop makkelijk zelf aanpassen

N

Alle bekende betaalmethodes

N

Contactformulier

N

Geavanceerde SEO

N

Statistieken

Onderhoud en updates

Het regelmatig uitvoeren van onderhoud en het doorvoeren van updates voor uw webwinkel is essentieel om de prestaties, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van uw online platform te waarborgen. Dit omvat het updaten van wordpress en woocommerce, het oplossen van technische problemen en het implementeren van nieuwe functies om uw klanten een soepele en aangename winkelervaring te bieden.

€69/maand

N

Gratis domein voor één jaar

N

50 GB opslagruimte

N

Ongelimiteerd bandbreedte

N

5 e-mail adressen

N

Statistieken

N

24/7 support

Het volledige bedrijfspakket

Het ontwerpen en ontwikkelen van een op maat gemaakte website kan een uitdaging zijn, maar het is de investering meer dan waard. Met de hulp van ervaren professionals kunt u een website creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren.

Eenmalig €????

N

Branding van uw bedrijf

N

Layout op maat

N

Uitgebreide e-commerce modules

N

Je website/webshop makkelijk zelf aanpassen

N

Geavanceerde SEO

N

Statistieken

Maak een afspraak

Vraag nu je gratis demo aan

Neem contact op om een gedetailleerd overzicht te krijgen van wat we kunnen bieden op het gebied van webdesign, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken voor uw project.

Onze veelzijdige websitebouwer

Onze websitebouwer, stelt gebruikers in staat om prachtige en responsieve websites te ontwerpen zonder dat zij over uitgebreide programmeerkennis hoeven te beschikken. Het maakt gebruik van een drag-and-drop-systeem, waardoor het eenvoudig is om elementen op de pagina te plaatsen en aan te passen. Daarnaast biedt onze website builder tal van aanpassingsmogelijkheden, zoals het aanpassen van lettertypen, kleuren en lay-outs, om een op maat gemaakte en professionele uitstraling te garanderen.

Woocommerce webshop laten maken

WooCommerce is een populaire en krachtige e-commerce plug-in voor WordPress en wordt wereldwijd gebruikt door zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen.

Een op maat gemaakte WooCommerce webshop biedt u ook de flexibiliteit om uw online winkel verder uit te breiden en te verbeteren naarmate uw bedrijf groeit. Er zijn tal van plug-ins en extensies beschikbaar om extra functionaliteiten toe te voegen en uw klanten een soepele en aangename winkelervaring te bieden.

Betaalbare websites, onbetaalbare resultaten

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op om uw unieke, professionele website te realiseren. Samen zetten we uw bedrijf op de kaart en helpen we u om uw dromen te verwezenlijken.