fbpx

Horeca website laten maken

Een horeca website laten maken om uw vingers bij af te likken!

Horeca website laten maken?

Wilt u een website laten maken voor uw bedrijf, organisatie of persoonlijk project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons team van ervaren webdesigners en ontwikkelaars staat klaar om u te helpen bij het creëren van een unieke en professionele website die perfect aansluit bij uw wensen en doelstellingen.

Online reserveringssysteem voor jouw horeca website

Maak het jouw klanten gemakkelijk met ons online reserveringssysteem voor jouw horeca website. Van een romantisch diner voor twee tot grote groepsreserveringen, onze intuïtieve interface maakt het proces eenvoudig en gestroomlijnd. Klanten kunnen beschikbare tijden bekijken, hun favoriete tafel selecteren en zelfs speciale verzoeken indienen, allemaal met een paar klikken.

Take away module voor gemakkelijk online te bestellen

Laat je klanten genieten van jouw heerlijke gerechten, waar ze ook zijn, met onze gebruiksvriendelijke Take Away-module. Het maakt niet uit of ze liever gezellig thuis eten of een snelle hap willen op kantoor, met deze module kunnen ze moeiteloos hun favoriete maaltijden bestellen en ophalen wanneer het hen uitkomt. Het proces is eenvoudig: selecteer, bestel, haal op en geniet! Daarnaast biedt de Take Away-module je de mogelijkheid om speciale promoties aan te bieden en je klantenbestand uit te breiden.

Het menu van jouw restaurant op de website

Geef je klanten een voorproefje van wat ze kunnen verwachten met een prachtig weergegeven menu op je website. Laat ze watertanden bij de beschrijving van je heerlijke gerechten en maak ze nieuwsgierig naar je unieke specials. Of het nu gaat om een uitgebreid diner, een gezellige lunch of een snelle snack, met ons eenvoudig te gebruiken systeem kun je je menu gemakkelijk up-to-date houden. Voeg nieuwe gerechten toe, pas prijzen aan en highlight seizoensspecialiteiten met slechts enkele klikken.

Wat kost het om een restaurantwebsite te laten maken?

Vanaf

€699

/eenmalig

Alles inbegrepen voor

€49

/maand

Alles inbegrepen van A tot Z

Onze prijzen zijn helder en inzichtelijk, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten. Wij hebben geen verborgen kosten en zorgen ervoor dat u vooraf een duidelijk beeld hebt van de projectkosten voordat we beginnen.

  • Hosting en email inbegrepen
  • Je website makkelijk zelf aanpassen
  • Onderhoud en support wordpress
  • SSL-beveiligingscertificaat
  • Dagelijks backups
  • Licentie builder

Wij bouwen websites die klanten bouwen.

In de bruisende horecawereld is online aanwezigheid geen luxe meer, maar een noodzaak. Of je nu een gezellig café, een gastronomisch restaurant of een levendige nachtclub hebt, een professionele website zorgt ervoor dat je opvalt in de crowd.

Bij I-NET Productions begrijpen we de unieke behoeften van de horecasector. Van het tonen van je smakelijke menu en het integreren van een reserveringssysteem tot het presenteren van sfeerfoto’s en klantbeoordelingen, wij zorgen voor alles.